הכנת הבצק:
בעזרת מיקסר עם וו גיטרה- מכניסים את הקמח המלח והחמאה הקרה מפעילים את המכשיר בפולסים קצרים עד שמתקבלים פירורים מוסיפים את הזעתר, לאחר מכן מפעילים את המכשיר ברציפות ומוספים ביצה, מטפטפים פנימה בעוד המכשיר עובד כמה כפות של מי קרח. הבצק ייהפך לכדור די מהר לא ללוש יותר מידי, ואז מכבים את המכשיר. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. משטחים בעזרת כפות הידיים את הבצק, כך שיכסה באופן אחיד את הבסיס והדפנות של תבנית קיש.
בעזרת מזלג מחוררים את הבצק מפזרים מעט זעתר על גבי הבצק ומכניסים ל-10 דקות אפיה בתנור בחום של 180 מעלות..
לאחר שתחתית הקיש התקררה מעט, יוצקים על הקיש את הבלילה מפזרים מעט זעתר לעיטור ואופים במשך 20 דקות או עד שהחלק העליון של הקיש נהיה זהוב..
1
הכנת הבצק:
בעזרת מיקסר עם וו גיטרה- מכניסים את הקמח המלח והחמאה הקרה מפעילים את המכשיר בפולסים קצרים עד שמתקבלים פירורים מוסיפים את הזעתר, לאחר מכן מפעילים את המכשיר ברציפות ומוספים ביצה, מטפטפים פנימה בעוד המכשיר עובד כמה כפות של מי קרח. הבצק ייהפך לכדור די מהר לא ללוש יותר מידי, ואז מכבים את המכשיר. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. משטחים בעזרת כפות הידיים את הבצק, כך שיכסה באופן אחיד את הבסיס והדפנות של תבנית קיש.
בעזרת מזלג מחוררים את הבצק מפזרים מעט זעתר על גבי הבצק ומכניסים ל-10 דקות אפיה בתנור בחום של 180 מעלות..