אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

2,329
צפיות

עוגת גבינה עם אפרסקים ודובדבנים

המתכון של
עוגת גבינה עם אפרסקים ודובדבנים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שכבת בסיס
  • חבילה דובדבנים מסוכרים
  • קופסא אפרסקים חתוכים לפרוסות ומסוננים
  • 2 כוסות נוזל של האפרסק
  • חבילה אבקת ג'לי משמש
  • מרכיבים לקרם
  • 2 קופסאות (סה"כ 500 גרם) גבינה לבנה
  • 2 קופסאות קצפת צמחית של השף הלבן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • שקית אינסטנט פודינג וניל
  • שקית ג'לטין
  • רבע כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    להניח במרכז תבנית סיליקון בצורת פרח דובדבנים מסוכרים ומסביב אפרסקים..


  • 2

    להרתיח 2 כוסות נוזל אפרסק והוסיף אבקת ג'יל משמש ולשפוך בתוך תבנית מעל הדובדבנים והאפרסקים. לקרר מספר שעות במקרר עד שיתייצב..


  • 3

    להקציף את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם שתי גבינה לבנה קטנים, שתי כפות אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל. למשך שתי דקות..


  • 4

    להמיס בקערה שקית ג'לטין עם רבע כוס מים מומס במיקרו ל- 30 שניות ולהוסיף לקרם..


  • 5

    להעביר לתבנית, לשטח היטב ולהכניס למקפיא למספר שעות..


  • 6

    להפוך על צלחת הגשה ולהוציא בעדינות מהתבנית..


1

להניח במרכז תבנית סיליקון בצורת פרח דובדבנים מסוכרים ומסביב אפרסקים..


2

להרתיח 2 כוסות נוזל אפרסק והוסיף אבקת ג'יל משמש ולשפוך בתוך תבנית מעל הדובדבנים והאפרסקים. לקרר מספר שעות במקרר עד שיתייצב..


3

להקציף את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם שתי גבינה לבנה קטנים, שתי כפות אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל. למשך שתי דקות..


4

להמיס בקערה שקית ג'לטין עם רבע כוס מים מומס במיקרו ל- 30 שניות ולהוסיף לקרם..


5

להעביר לתבנית, לשטח היטב ולהכניס למקפיא למספר שעות..


6

להפוך על צלחת הגשה ולהוציא בעדינות מהתבנית..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים