כוס מדידה.
בקערת המיקסר להכין את הבצק .
קמח שמרים סוכר ..ולהוסיף מים בהדרגה וכך גם את השמן.להוסיף את המלח בסוף. להתפיח כ 40 דק .בקערה מכובה בניילון ומגבת.
להוריד את האויר ללוש שוב ולהתפיח כ 20 דק.
ללחלק את הבצק לכדורים. לפתוח כל כדור למלא בתערובת הגבינה ,לא יותר מידי!.לסגור לכדור ןלהתפיח . לאחר מכן למרוח בביצה ולפזר שומשום.
לאפות 180.
למילוי:
לערבב בקערה את הגבינות אתם יכולים להוסיף או לשנות לפי טעמכם..חג שמח -הילה🐑🌹🌹
אפשרי לטגן גם בצל עם פטריות /תרד/בזיליקום ולערבב טעמים שונים ללחמניות..
1
כוס מדידה.
בקערת המיקסר להכין את הבצק .
קמח שמרים סוכר ..ולהוסיף מים בהדרגה וכך גם את השמן.להוסיף את המלח בסוף. להתפיח כ 40 דק .בקערה מכובה בניילון ומגבת.
להוריד את האויר ללוש שוב ולהתפיח כ 20 דק.
ללחלק את הבצק לכדורים. לפתוח כל כדור למלא בתערובת הגבינה ,לא יותר מידי!.לסגור לכדור ןלהתפיח . לאחר מכן למרוח בביצה ולפזר שומשום.
לאפות 180.
למילוי:
לערבב בקערה את הגבינות אתם יכולים להוסיף או לשנות לפי טעמכם..חג שמח -הילה🐑🌹🌹
אפשרי לטגן גם בצל עם פטריות /תרד/בזיליקום ולערבב טעמים שונים ללחמניות..