לןגן

עוגת גבינה עם אפרסקים ודובדבנים

מאת: ריקי גבאי, פורסם: 23/05/2016 | 14:11
עוגת גבינה עם אפרסקים ודובדבנים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

שכבת בסיס

מרכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. להניח במרכז תבנית סיליקון בצורת פרח דובדבנים מסוכרים ומסביב אפרסקים.

  2. להרתיח 2 כוסות נוזל אפרסק והוסיף אבקת ג'יל משמש ולשפוך בתוך תבנית מעל הדובדבנים והאפרסקים. לקרר מספר שעות במקרר עד שיתייצב.

  3. להקציף את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם שתי גבינה לבנה קטנים, שתי כפות אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל. למשך שתי דקות.

  4. להמיס בקערה שקית ג'לטין עם רבע כוס מים מומס במיקרו ל- 30 שניות ולהוסיף לקרם.

  5. להעביר לתבנית, לשטח היטב ולהכניס למקפיא למספר שעות.

  6. להפוך על צלחת הגשה ולהוציא בעדינות מהתבנית.