קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף את שמנת מתוקה החלב עם האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קצפת קשה. להוסיף את הגבינות ולהמשיך להקציף עוד דקה.
לטבול בסקויטים לשניה אחת בתוך חלב למרוח עם מרית את הבלילה על כל ביסקויט ולהצמיד בתוך תבנית קפיצית 24 / 22, וכך להמשיך עד סיום הביסקויטים. את שארית הבלילה למרוח על העוגה.
הקצפתי אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב, שמנת מתוקה וחצי כוס חלב ומרחתי את הקרם על העוגה. לכסות עם נייר כסף ולהכניס למקרר להתייצבות לילה שלם