אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

  • קטגוריהפיצה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק
  • אחת וחצי כוסות מים פושרים
  • 2 כפות שמן זית
  • 3.5 כוסות (500 גרם) קמח
  • כף מלח
  • כף שמרים יבשים
  • מרכיבים לציפוי
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • קופסא אחת קוטג'
  • מרכיבים לרוטב עגבניות
  • 1 שן שום כתוש
  • 1 עגבניה מגורדת
  • 6 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף אורגנו מיובש
  • תוספות
  • חופן זיתים
  • פטריות חופן
  • חופן בצל
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הבצק: מנפים לתוך קערת המיקסר את הקמח. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ומוסיפים את השמן ואת המים. את המים מוסיפים בהדרגה ורק עד לקבלת בצק רך וגמיש, אך לא דביק (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות). לשים את הבצק כ-10 דקות..


  • 2

    מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומגלגלים אותו בתוכה כך שישומן היטב מכל הצדדים. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי עד להכפלת הנפח..


  • 3

    מחממים את התנור לחום המקסימלי (220 מעלות).


  • 4

    מכינים את הרוטב: בעגבנייה טרייה מגררים על פומפייה ללא הקליפה. מוסיפים את רסק העגבניות, שמן, מלח, אורגנו ושום ומערבבים היטב..


  • 5

    מחלקים את הבצק התפוח לשלושה חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעיגול דק.


  • 6

    בתבנית 24 של עוגה מניחים את הבצק.


  • 7

    רוטב וגבינות .


  • 8

    ואפשר גם תוספות .


  • 9

    על זה עוד בצק ורוטב וגבינה .


  • 10

    ותוספות ועל זה בצק .


  • 11

    מתפיחים בערך חצי שעה מפזרים שומשום וקצח .


  • 12

    ואופים בערך שעה בטמפרטורה של 220 מעלות.


1

מכינים את הבצק: מנפים לתוך קערת המיקסר את הקמח. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ומוסיפים את השמן ואת המים. את המים מוסיפים בהדרגה ורק עד לקבלת בצק רך וגמיש, אך לא דביק (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות). לשים את הבצק כ-10 דקות..


2

מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומגלגלים אותו בתוכה כך שישומן היטב מכל הצדדים. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי עד להכפלת הנפח..


3

מחממים את התנור לחום המקסימלי (220 מעלות).


4

מכינים את הרוטב: בעגבנייה טרייה מגררים על פומפייה ללא הקליפה. מוסיפים את רסק העגבניות, שמן, מלח, אורגנו ושום ומערבבים היטב..


5

מחלקים את הבצק התפוח לשלושה חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעיגול דק.


6

בתבנית 24 של עוגה מניחים את הבצק.


7

רוטב וגבינות .


8

ואפשר גם תוספות .


9

על זה עוד בצק ורוטב וגבינה .


10

ותוספות ועל זה בצק .


11

מתפיחים בערך חצי שעה מפזרים שומשום וקצח .


12

ואופים בערך שעה בטמפרטורה של 220 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים