קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מכינים את הבצק: מנפים לתוך קערת המיקסר את הקמח. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב, מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ומוסיפים את השמן ואת המים. את המים מוסיפים בהדרגה ורק עד לקבלת בצק רך וגמיש, אך לא דביק (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות). לשים את הבצק כ-10 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומגלגלים אותו בתוכה כך שישומן היטב מכל הצדדים. מכסים ומתפיחים כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.
מחממים את התנור לחום המקסימלי (220 מעלות)
מכינים את הרוטב: בעגבנייה טרייה מגררים על פומפייה ללא הקליפה. מוסיפים את רסק העגבניות, שמן, מלח, אורגנו ושום ומערבבים היטב.
מחלקים את הבצק התפוח לשלושה חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעיגול דק
בתבנית 24 של עוגה מניחים את הבצק
רוטב וגבינות
ואפשר גם תוספות
על זה עוד בצק ורוטב וגבינה
ותוספות ועל זה בצק
מתפיחים בערך חצי שעה מפזרים שומשום וקצח
ואופים בערך שעה בטמפרטורה של 220 מעלות