לןגן

רביולי גבינות ברוטב שמנת ובטטה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 17/05/2016 | 22:58
רביולי גבינות ברוטב שמנת ובטטה

תקציר המתכון: רביולי ביתי במילוי גבינות ברוטב שמנת עם קוביות בטטה צלויות, ואז נכנס להקרמה בתנור.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רוטב שמנת

בצק פסטה

מילוי לרביולי

מרכיבים להקרמה

אופן הכנה

  1. בצק פסטה: במעבד מזון לשים 200 גם קמח עם קורט מלח ולהוסיף בהדרגה 2 ביצים, כף שמן זית. לעבד עד לקבלת בצק וללוש עוד טיפה ביד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר חצי שעה.

  2. למילוי הרביולי: לערבב 250 גרם גבינת ריקוטה עם 150 גרם גבינה צהובה ו 150 גרם גבינת מוצרלה, לתבל במעט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.

  3. לרדד במכונת פסטה את הרביולי ולקרוץ עיגולים, לשים מן המילוי ולסגור. לבשל במים רותחים 2-3 דקות

  4. לרוטב: לטגן בכף שמן ו 50 גרם חמאה בצל סגול ושתי שיני שום קצוצות. להוסיף 250 מיל שמנת מתוקה/לבישול, לתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, מעט אגוז מוסקט וכמה עלי בזיליקום קצוצים, להוסיף רבע כוס חלב ולהביא לרתיחה.

  5. לצלות בתנור קוביות מבטטה אחת עם מעט שמן זית

  6. בתבנית לשים את הרביולי, קוביות הבטטה והרוטב שמנת, לפזר גבינה צהובה, 50 גרם חמאה ו 50 גרם גבינת פרמזן ולהכניס לתנור לעשר דקות על 180 מעלות