ללוש בצק רך ונעים לשטוח ע׳ג תבנית 26 עגולה או ע׳ג תבנית חד פעמי מלבנית רגילה לאפות 20 דקות.
2
לערבב גבינה עם חלמונים ושאר המרכיבים בכלי נקי להקציף לקצף יציב 4 חלבונים וסוכר ולערבב יחד עם הגבינה בתנועות קיפול למזוג ע׳ג הבסיס האפוי ולאפות במשך שעה בערך עד שהעוגה יבשה ויציבה למגע.
3
הכנת הציפוי להמיס בבון מארי שמנת עם שוקולד עד לקבלת קרם נוזלי וחלק ולשפוך ע׳ג העוגה ולהזיז את העוגה לכל הכיוונים כדי שהגנש יגיע לכל הפינות .
1
ללוש בצק רך ונעים לשטוח ע׳ג תבנית 26 עגולה או ע׳ג תבנית חד פעמי מלבנית רגילה לאפות 20 דקות.
2
לערבב גבינה עם חלמונים ושאר המרכיבים בכלי נקי להקציף לקצף יציב 4 חלבונים וסוכר ולערבב יחד עם הגבינה בתנועות קיפול למזוג ע׳ג הבסיס האפוי ולאפות במשך שעה בערך עד שהעוגה יבשה ויציבה למגע.
3
הכנת הציפוי להמיס בבון מארי שמנת עם שוקולד עד לקבלת קרם נוזלי וחלק ולשפוך ע׳ג העוגה ולהזיז את העוגה לכל הכיוונים כדי שהגנש יגיע לכל הפינות .