הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים
- קטגוריהראשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את האורז בחמאה במקום בשמן. מתבלים במלח ובמעט טימין. מבשלים בחלב ומים רותחים חצי חצי במקום כמות מלאה של מים בדיוק לפי חצי. מבשלים מוציאים מהאש ומקררים.
-
2
מוצאים מהמקרר יוצקים כדורים קטנים כמו של פינגפונג. ויוצרים בתוכם חור (בדיוק כפי שעושים את הקובות למי שמכיר/ה) חשוב.. להרטיב היטב את הידיים כל הזמן למלא בוך החור גבינת מוצרלה אחת לגלגל וללפף לסגור ולהכניס למקרר להתקשות שוב.
-
3
לאחר ההתקשות של הארנציני מוצאים מהמקרר טובלים בביתה טרופה ומיד לפירורי לחם זהב שיכסה את כל הארנצ'יני..
-
4
מחממים מחבת לבערך 150 מעלות מכניסים נותנים לכדורי הארנצ'יני להיטגן מעט (חשוב לא לשרוף אותם) מוצאים ומגישי.
1
מבשלים את האורז בחמאה במקום בשמן. מתבלים במלח ובמעט טימין. מבשלים בחלב ומים רותחים חצי חצי במקום כמות מלאה של מים בדיוק לפי חצי. מבשלים מוציאים מהאש ומקררים.
2
מוצאים מהמקרר יוצקים כדורים קטנים כמו של פינגפונג. ויוצרים בתוכם חור (בדיוק כפי שעושים את הקובות למי שמכיר/ה) חשוב.. להרטיב היטב את הידיים כל הזמן למלא בוך החור גבינת מוצרלה אחת לגלגל וללפף לסגור ולהכניס למקרר להתקשות שוב.
3
לאחר ההתקשות של הארנציני מוצאים מהמקרר טובלים בביתה טרופה ומיד לפירורי לחם זהב שיכסה את כל הארנצ'יני..
4
מחממים מחבת לבערך 150 מעלות מכניסים נותנים לכדורי הארנצ'יני להיטגן מעט (חשוב לא לשרוף אותם) מוצאים ומגישי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים