הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסירות גבינה מבצק שמרים רך ועסיסי.. כל ביס תענוג אמיתי... !!!
מערבבים את הקמח השמרים והסוכר מוסיפים את המלח מערבבים מוסיפים שמן ובהדרגה מתחילים עם המים אם חסר עוד מים מוסיפים עם כף ללוש עד קבלת בצק רךךך אחיד ולא יבש זמן הלישה לבצק 10 דקות לפחות ... לא לוותר על הלישה נורא חשוב !!!! לקמח קערה ובצק לכסות ולהתפיח שעה להוריד אויר לחלק ל 9 כדורים שווים...לקמח משטח עבודה ומערוך כל כדור פותחים דק מניחים מילוי באמצע מגלגלים מהצדדים ומהדקים היטב בקצוות (לנוחיותכן צירפתי שלבים מצולמים )מניחים בתבנית מרופדת במרווחים מתפיחים רבע שעה ולתנור שחומם מראש 190 מעלות בערך רבע שעה הבצק יוצא רךך והמילוי משגעעעעע מחכה לשיתוף שלכן לבריאות עדה!!!.