הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחצות 5 חצילים לאורכם להוציא את תוכן החציל כאשר אנו משאירים צפנות של ס''מ אחד למשןך את החצילים בשמן זית ולאפות בתנור על 250 מעלות עד להזהבה להוציא הניח בצד הכנת המלית לטגן 2 בצלים גדולים קצוצים דק עם 50 גר'חמאה ו3 כפות שמן זית כאשר הבצלים זהובים להוסיף את תוך החצילים לאחר שקצצנו אותם כמו סלט להזהיב אותם ולהוסיף מלח פלפל אגוז מוסקט וכף גדושה של קמח לערבב הייטב ולהוסיף מיכל של שמנת לבישול 250 מ''ל לבשל מעט עד לקבלת תערובת מעט סמיכה להוריד מהגז ולהוסיף צרור פטרוזיליה קצוץ דק לערבב את המלית ולמלא את הסירות בתערובת השמנת לעל לפזר פירורי לחם וג. פרמזןלהכניס לתנור לאפיה של עוד 15 דק.