הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבטח כולכם מכירים את עוגת הגבינה שמקבלים בארוחת הבוקר בבית מלון, אז הנה הבאתי לכם מתכון אחד על אחד.
מחממים תנור ל-150 מעלות..
מערבבים בקערה, בעזרת מטרפה או כף (לא במיקסר), את החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים..
יוצקים לתבנית מלבנית משומנת (אני השתמשתי בתבנית אלומיניום חד פעמית) ואופים במרכז התנור במשך שעה ורבע, עד שהעוגה מתייצבת ונעשית תפוחה בשוליים אך מעט רוטטת (העוגה אמורה להישאר בהירה). מוציאים את העוגה מהתנור ומצצננים בטמפ' החדר במשך כשעתיים..
מכניסים את העוגה למקרר לעוד שעתיים-4 שעות, שהעוגה תתייצב היטב..
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים..
כשהעוגה יוצאת מהתנור היא מאוד רכה, ככל שמשאירים את העוגה במקרר יותר זמן היא מתייצבת ומרקמה משתנה..