לןגן

עוגת גבינה של בית מלון

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/06/2016 | 22:54
עוגת גבינה של בית מלון

תקציר המתכון: בטח כולכם מכירים את עוגת הגבינה שמקבלים בארוחת הבוקר בבית מלון, אז הנה הבאתי לכם מתכון אחד על אחד.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.

  2. מערבבים בקערה, בעזרת מטרפה או כף (לא במיקסר), את החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.

  3. יוצקים לתבנית מלבנית משומנת (אני השתמשתי בתבנית אלומיניום חד פעמית) ואופים במרכז התנור במשך שעה ורבע, עד שהעוגה מתייצבת ונעשית תפוחה בשוליים אך מעט רוטטת (העוגה אמורה להישאר בהירה). מוציאים את העוגה מהתנור ומצצננים בטמפ' החדר במשך כשעתיים.

  4. מכניסים את העוגה למקרר לעוד שעתיים-4 שעות, שהעוגה תתייצב היטב.

  5. חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.

  6. כשהעוגה יוצאת מהתנור היא מאוד רכה, ככל שמשאירים את העוגה במקרר יותר זמן היא מתייצבת ומרקמה משתנה.