הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמניחים בקערה רחבה את הקמח,הסולת,האגוזים והסוכר מערבבים . מוסיפים תוך כדי בחישה את השמן הביצים ,והמים או המיץ מערבבים לקבלת עיסה אחידה . מוסיפים את סוכר הווניל או תמצית הווניל וקליפות ההדרים מערבבים לקבלת עיסה אחידה.מעבירים את עיסת הבצק אל תבנית משומנת היטב ומשטחים..
חורצים ריבועים עם סכין ומניחים מעל כל ריבוע שקד/אגוז חצוי..
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות כ- 20 דקות..
בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ על להבה בינונית כ-15 דקות..
יוצקים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ומצננים..
בתאבון (:.