לןגן

טישפישטי - עוגת סולת ואגוזים

מאת: Sari Noy, פורסם: 24/05/2016 | 21:49
טישפישטי - עוגת סולת ואגוזים

תקציר המתכון: עוגה טעימה, לחה ונימוחה...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

מרכיבים לבצק

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה רחבה את הקמח,הסולת,האגוזים והסוכר מערבבים . מוסיפים תוך כדי בחישה את השמן הביצים ,והמים או המיץ מערבבים לקבלת עיסה אחידה . מוסיפים את סוכר הווניל או תמצית הווניל וקליפות ההדרים מערבבים לקבלת עיסה אחידה.מעבירים את עיסת הבצק אל תבנית משומנת היטב ומשטחים.

  2. חורצים ריבועים עם סכין ומניחים מעל כל ריבוע שקד/אגוז חצוי.

  3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות כ- 20 דקות.

  4. בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ על להבה בינונית כ-15 דקות.

  5. יוצקים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ומצננים.

  6. בתאבון (: