לןגן

עוגת סולת ואגוזים

מאת: Sari Noy, פורסם: 24/05/2016 | 21:49
עוגת סולת ואגוזים

תקציר המתכון: עוגה טעימה, לחה ונימוחה...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

לסירופ

אופן הכנה

  1. מניחים בקערה רחבה את הקמח,הסולת,האגוזים והסוכר מערבבים . מוסיפים תוך כדי בחישה את השמן הביצים ,והמים או המיץ מערבבים לקבלת עיסה אחידה . מוסיפים את סוכר הווניל או תמצית הווניל וקליפות ההדרים מערבבים לקבלת עיסה אחידה.מעבירים את עיסת הבצק אל תבנית משומנת היטב ומשטחים. חורצים ריבועים עם סכין ומניחים מעל כל ריבוע שקד/אגוז חצוי. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות כ- 20 דקות.

  2. בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הסירופ על להבה בינונית כ-15 דקות. יוצקים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ומצננים.

  3. בתאבון (: