שכבת השוקולד -
בקערה גדולה ממיסים יחד שוקולד מריר ושמן במיקרוגל או בבן מארי.
מוסיפים את הסוכר, הביצים, תמצית הווניל והמלח וטורפים יחד לתערובת אחידה.
מנפים פנימה את הקמח ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן, עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומשטחים לגובה אחיד.
אופים במשך כ-15 דקות עד שהשכבה העליונה מעט מתקשה (חצי אפיה)..
3
שכבת הגבינה - מקציפים בקערה ביצים עם סוכר במשך כדקה. מוסיפים את הגבינה ואח"כ את הקמח ואינסטנט פודינג ווניל. מערבבים ערבוב קצר עד לאיחוד החומרים..
4
לאחר כ-15 דקות, מוציאים את שכבת השוקולד מהתנור ומעליה יוצקים את תערובת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 10 דקות ב-180 מעלות. לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה אך האמצע מעט רוטט.
-מוצאים ומצננים . מכניסים למקרר למשך הלילה..
5
לקשט מעל כיד הדימיון.
בתאבון (:.
1
-מחממים תנור ל180 מעלות..
2
שכבת השוקולד -
בקערה גדולה ממיסים יחד שוקולד מריר ושמן במיקרוגל או בבן מארי.
מוסיפים את הסוכר, הביצים, תמצית הווניל והמלח וטורפים יחד לתערובת אחידה.
מנפים פנימה את הקמח ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן, עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומשטחים לגובה אחיד.
אופים במשך כ-15 דקות עד שהשכבה העליונה מעט מתקשה (חצי אפיה)..
3
שכבת הגבינה - מקציפים בקערה ביצים עם סוכר במשך כדקה. מוסיפים את הגבינה ואח"כ את הקמח ואינסטנט פודינג ווניל. מערבבים ערבוב קצר עד לאיחוד החומרים..
4
לאחר כ-15 דקות, מוציאים את שכבת השוקולד מהתנור ומעליה יוצקים את תערובת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 10 דקות ב-180 מעלות. לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה אך האמצע מעט רוטט.
-מוצאים ומצננים . מכניסים למקרר למשך הלילה..