ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 כוס קמח תופח (כשר לפסח)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
כוס מדידה/..
-
2
לעוגה-להקציף את החלבונים עם סוכר בהדרגה . קודם לתת לקצף קצת לעלות ואז להוסיף את הסוכר..
-
3
לאחר שהקצף יציב להנמיך מהירות ולהוסיף את החןמרים בהדרגה.כולל חלמונים כמובן.. לערבב עם מרית. לחמם תנור.
-
4
לאפות בתבנית 26 170-180 מע'.
-
5
לאחר האפיה ושהעוגה מעט התקררה.
-
6
להרטיב עם כוס נס קפה חמים עם 2 סוכר. .
-
7
לקצף הקישוט מעל העוגה..
-
8
להקציף 3 חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף נוקשה וחזק לקראת הסוף להוסיף כפית חומץ/לימון. .
-
9
לסמן על גבי נייר האפיה את קוטר העוגה שהכנו .26/24. ולשים חלק מהקצף על סימון הנייר. מיתרת הקצף הכנתי נשיקות..
-
10
לאפות על חום נמוך 50-70 מע כשעתיים..
-
11
להכין קצפת משמנת צמחית/מתוקה ואינסטנט פודינג וניל למרוח על העוגה ומעל להניח את (המרנג ) קצף הביצים.תהנו-הילה🍒💟.
1
כוס מדידה/..
2
לעוגה-להקציף את החלבונים עם סוכר בהדרגה . קודם לתת לקצף קצת לעלות ואז להוסיף את הסוכר..
3
לאחר שהקצף יציב להנמיך מהירות ולהוסיף את החןמרים בהדרגה.כולל חלמונים כמובן.. לערבב עם מרית. לחמם תנור.
4
לאפות בתבנית 26 170-180 מע'.
5
לאחר האפיה ושהעוגה מעט התקררה.
6
להרטיב עם כוס נס קפה חמים עם 2 סוכר. .
7
לקצף הקישוט מעל העוגה..
8
להקציף 3 חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף נוקשה וחזק לקראת הסוף להוסיף כפית חומץ/לימון. .
9
לסמן על גבי נייר האפיה את קוטר העוגה שהכנו .26/24. ולשים חלק מהקצף על סימון הנייר. מיתרת הקצף הכנתי נשיקות..
10
לאפות על חום נמוך 50-70 מע כשעתיים..
11
להכין קצפת משמנת צמחית/מתוקה ואינסטנט פודינג וניל למרוח על העוגה ומעל להניח את (המרנג ) קצף הביצים.תהנו-הילה🍒💟.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים