מרפדים קערת בובמ בשקית אוכל או ניילון נצמד כדי להקל על חילוץ העוגה. אני אישית משתמשת בקערת בומב של קרין גורן שבה אין צורך בריפוד הקערה, היא עשויה מחומר מיוחד שמאפשר החלקה של העוגה מתוך הקערה..
2
מוס גלידה וניל: להקציף שמנת עם כף אבקת סוכר. לקראת סיום להוסיף את גלידת הוניל ולהמשיך להקציף ליצירת בלילה חלקה. למזוג אל התבנית ולהקפיא כשעה..
3
מוס גלידת שוקולד: להקציף שמנת עם כף אבקת סוכר. לקראת סיום להוסיף את גלידת השוקולד ולהמשיך להקציף ליצירת בלילה חלקה. למזוג אל התבנית ולהקפיא כשעה. לפני שמוזגים יש לוודא ששכבת הוניל קפואה..
4
מוס גלידת מסטיק: להקציף שמנת עם כף אבקת סוכר. לקראת סיום להוסיף את גלידת המסטיק ולהמשיך להקציף ליצירת בלילה חלקה. למזוג אל התבנית ולהקפיא כשעה..
5
לגנאש: להמיס את השמנת עם השוקולד, לערבב לתערובת חלקה והמתין שיצטנן. לוודא לפני שמצפים בגנאש שהבומב קפוא על מנת שהגנאש לא ימיס את הגלידה בקלות.
לאחר הציפוי להקפיא למשך כשעתיים ולהוציא בסמוך להגשה. לשמור תמיד בהקפאה..
1
מרפדים קערת בובמ בשקית אוכל או ניילון נצמד כדי להקל על חילוץ העוגה. אני אישית משתמשת בקערת בומב של קרין גורן שבה אין צורך בריפוד הקערה, היא עשויה מחומר מיוחד שמאפשר החלקה של העוגה מתוך הקערה..
2
מוס גלידה וניל: להקציף שמנת עם כף אבקת סוכר. לקראת סיום להוסיף את גלידת הוניל ולהמשיך להקציף ליצירת בלילה חלקה. למזוג אל התבנית ולהקפיא כשעה..
3
מוס גלידת שוקולד: להקציף שמנת עם כף אבקת סוכר. לקראת סיום להוסיף את גלידת השוקולד ולהמשיך להקציף ליצירת בלילה חלקה. למזוג אל התבנית ולהקפיא כשעה. לפני שמוזגים יש לוודא ששכבת הוניל קפואה..
4
מוס גלידת מסטיק: להקציף שמנת עם כף אבקת סוכר. לקראת סיום להוסיף את גלידת המסטיק ולהמשיך להקציף ליצירת בלילה חלקה. למזוג אל התבנית ולהקפיא כשעה..
5
לגנאש: להמיס את השמנת עם השוקולד, לערבב לתערובת חלקה והמתין שיצטנן. לוודא לפני שמצפים בגנאש שהבומב קפוא על מנת שהגנאש לא ימיס את הגלידה בקלות.
לאחר הציפוי להקפיא למשך כשעתיים ולהוציא בסמוך להגשה. לשמור תמיד בהקפאה..