לןגן

עוגת אגוזים וקצף-הכי טעימה שיש💟💟

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 16/04/2016 | 17:16
עוגת אגוזים וקצף-הכי טעימה שיש💟💟

תקציר המתכון: עוגת אגוזים וקצפת כשרה לפסח💖💖

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצף

לקצפת

אופן הכנה

  1. כוס מדידה/.

  2. לעוגה-להקציף את החלבונים עם סוכר בהדרגה . קודם לתת לקצף קצת לעלות ואז להוסיף את הסוכר.

  3. לאחר שהקצף יציב להנמיך מהירות ולהוסיף את החןמרים בהדרגה.כולל חלמונים כמובן.. לערבב עם מרית. לחמם תנור

  4. לאפות בתבנית 26 170-180 מע'

  5. לאחר האפיה ושהעוגה מעט התקררה

  6. להרטיב עם כוס נס קפה חמים עם 2 סוכר.

  7. לקצף הקישוט מעל העוגה.

  8. להקציף 3 חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף נוקשה וחזק לקראת הסוף להוסיף כפית חומץ/לימון.

  9. לסמן על גבי נייר האפיה את קוטר העוגה שהכנו .26/24. ולשים חלק מהקצף על סימון הנייר. מיתרת הקצף הכנתי נשיקות.

  10. לאפות על חום נמוך 50-70 מע כשעתיים.

  11. להכין קצפת משמנת צמחית/מתוקה ואינסטנט פודינג וניל למרוח על העוגה ומעל להניח את (המרנג ) קצף הביצים.תהנו-הילה🍒💟