תקציר המתכון: עוגת אגוזים וקצפת כשרה לפסח💖💖
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
כוס מדידה/.
לעוגה-להקציף את החלבונים עם סוכר בהדרגה . קודם לתת לקצף קצת לעלות ואז להוסיף את הסוכר.
לאחר שהקצף יציב להנמיך מהירות ולהוסיף את החןמרים בהדרגה.כולל חלמונים כמובן.. לערבב עם מרית. לחמם תנור
לאפות בתבנית 26 170-180 מע'
לאחר האפיה ושהעוגה מעט התקררה
להרטיב עם כוס נס קפה חמים עם 2 סוכר.
לקצף הקישוט מעל העוגה.
להקציף 3 חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף נוקשה וחזק לקראת הסוף להוסיף כפית חומץ/לימון.
לסמן על גבי נייר האפיה את קוטר העוגה שהכנו .26/24. ולשים חלק מהקצף על סימון הנייר. מיתרת הקצף הכנתי נשיקות.
לאפות על חום נמוך 50-70 מע כשעתיים.
להכין קצפת משמנת צמחית/מתוקה ואינסטנט פודינג וניל למרוח על העוגה ומעל להניח את (המרנג ) קצף הביצים.תהנו-הילה🍒💟