לןגן

עוגת גבינה

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/08/2015 | 07:07
עוגת גבינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מלית גבינה

תחתית

אופן הכנה

  1. לרסק במערוך את הביסקוויטים

  2. להמיס את החמאה עם הסוכר במיקרוגל

  3. לערבב את הביסקוויטים עם החמאה

  4. לרפד את תבנית האפייה (בגודל 26) עם תערובת הפתי בר ולהכניס למקפיא

  5. להקציף את הגבינות במהירות בינונית תוך כדי הוספת הסוכר וסוכר הווניל. להמשיך ולהקציף ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה

  6. להוציא את תבנית האפייה מהמקפיא ולשפוך מעל את מלית הגבינה

  7. בתחתית התנור, לשים על גבי רשת, כלי זכוכית עם מים רותחים

  8. לאפות כשעה ב-180 מעלות