אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

31
צפיות

עוגת גבינה עם שוקולד לבן בסגנון דובאיי

המתכון של
עוגת  גבינה עם שוקולד לבן בסגנון   דובאיי

טעם גן עדן 👌

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עוגת גבינה עם שוקולד לבן בסגנון
  • דובאיי
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 150 גרם ביסקוויטים
  • 80 גרם חמאה
  • מצרכים הדרושים לעוגה
  • 400 גרם גבינת שמנת 30%
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 80 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שמנת חמוצה 15%
  • 200 גרם סוכר
  • 6 ביצים L
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • מצרכים הדרושים לציפויי
  • 120 גרם שערות קדאיף
  • 50 גרם חמאה
  • 250 גרם ממחר פיסטוק
אופן ההכנה
  • 1

    1)טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים עם חמאה מומסת עם לקבלת מרקם חולי.


  • 2

    2) יוצקים על רינג בקוטר 24 ומעבירים למקפיא עד להכנת העוגה.


  • 3

    3)מסננים את הגבינות עם השמנת לפחות חצי שעה עד שעה.


  • 4

    4) מחממים תנור לחום של 130 מעלות ללא טורבו חום סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים רותחים .


  • 5

    5)ממיסים את השוקולד לבן עם שמנת מתוקה ושמים בצד.


  • 6

    6)מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים את הביצים אחד אחד ושוב מערבבים.


  • 7

    7)מוסיפים את תערובת השוקולד לבן ושוב מערבבים .


  • 8

    8)מוסיפים .


  • 9

    את הביצים אחד אחד ושוב מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.


  • 10

    9)יוצקים את הבלילה על התחתית ביסקוויטים ואופים בתנור שחומם מראש ל 130 מעלות כ שעה וחצי ושוב אני מזכירה בשום אופן ללא טורבו חום סטטי .


  • 11

    ואני אישית ממליצה לפתוח את דלת כל 20 דקות לתת לאדים לצאת.


  • 12

    10) שהעוגה מוכנה לכבות את התנור להוציא אותה רק אחרי חצי שעה .


  • 13

    11) לקרר אותה כ שעה מחוץ לתנור ולאחר מכן מעבירים אותה למקרר להתייצבות .


  • 14

    12) אופן ההכנה הציפוי.


  • 15

    קוצצים את השערות קדאיף עם החמאה עד להזהבה .


  • 16

    13) מכניסים את הממרח פיסטוק למיקרוגל ומערבבים יחד עם שערות קדאיף עד לאיחוד .


  • 17

    ויוצקים סביב העוגה.


1

1)טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים עם חמאה מומסת עם לקבלת מרקם חולי.


2

2) יוצקים על רינג בקוטר 24 ומעבירים למקפיא עד להכנת העוגה.


3

3)מסננים את הגבינות עם השמנת לפחות חצי שעה עד שעה.


4

4) מחממים תנור לחום של 130 מעלות ללא טורבו חום סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים רותחים .


5

5)ממיסים את השוקולד לבן עם שמנת מתוקה ושמים בצד.


6

6)מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים את הביצים אחד אחד ושוב מערבבים.


7

7)מוסיפים את תערובת השוקולד לבן ושוב מערבבים .


8

8)מוסיפים .


9

את הביצים אחד אחד ושוב מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.


10

9)יוצקים את הבלילה על התחתית ביסקוויטים ואופים בתנור שחומם מראש ל 130 מעלות כ שעה וחצי ושוב אני מזכירה בשום אופן ללא טורבו חום סטטי .


11

ואני אישית ממליצה לפתוח את דלת כל 20 דקות לתת לאדים לצאת.


12

10) שהעוגה מוכנה לכבות את התנור להוציא אותה רק אחרי חצי שעה .


13

11) לקרר אותה כ שעה מחוץ לתנור ולאחר מכן מעבירים אותה למקרר להתייצבות .


14

12) אופן ההכנה הציפוי.


15

קוצצים את השערות קדאיף עם החמאה עד להזהבה .


16

13) מכניסים את הממרח פיסטוק למיקרוגל ומערבבים יחד עם שערות קדאיף עד לאיחוד .


17

ויוצקים סביב העוגה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים