אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

67
צפיות

עוגת טירמיסו לתזונת קיטו

המתכון של
עוגת טירמיסו לתזונת קיטו

לא להאמין שמתאימה לקיטו! אין טעימות כאלו

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לתחתית האפויה-
  • 4 חלמונים
  • 45 מ''ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 45 גר' חמאה מומסת
  • 75 גר' קמח שקדים או שקדים טחונים
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 4 חלבונים
  • 60 גר' אבקת סוכר סוויטנגו
  • לקרם-
  • 500 גר' גבינת מסקרפונה רכה בטמפרטורת החדר (2 קופסאות של 250 גר')
  • 250 גר' שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל)
  • 80 גר' אבקת סוכר סוויטנגו
  • 20 גר' אבקת נס קפה
  • 1 כף ברנדי/רום/ליקר קפה
  • רוטב קפה להרטבת תחתית העוגה-
  • 4 ספלי אספרסו קטנים
  • 2 כפות אבקת נס קפה
  • 3 כפות סוכר סוויטנגו
  • 30 גר' אינסטנט פודינג וניל
  • לקישוט-
  • קקאו
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 170 מעלות רגיל..


  • 2

    בקערה ראשונה לערבב יחד את 4 החלמונים+45 מ''ל שמנת מתוקה + 45 גר' חמאה מומסת..


  • 3

    בקערה שניה לערבב יחד את קמח השקדים וחצי כפית אבקת אפיה..


  • 4

    בקערה שלישית לערבב יחד את 4 החלבונים + 60 גר' אבקת סוכר.


  • 5

    בקערה רביעית להכניס את תכולת הקערות הראשונה, השניה והשלישית ולערבב למסה אחידה..


  • 6

    לשמן תבנית קפיצית קוטר 24 או 26. למזוג את תכולת הקערה ולאפות 20 דקות. לצנן מחוץ לתנור לגמרי כשעה..


  • 7

    לחתוך את הבצק לחצי, ל- 2 פרוסות עגולות. עיגול אחד לתחתית ועיגול אחד לאמצע העוגה..


  • 8

    הכנת הקרם- להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל עם הסוכר לקצפת יציבה. להוסיף את המסקרפונה, את הליקר ונס הקפה ולערבב בתנועות קיפול..


  • 9

    להרכיב את העוגה-.


  • 10

    להניח תחתית, להרטיב עם מחצית מהרוטב, למרוח מחצית מהקרם. להניח עוד תחתית, להרטיב עם המחצית הנותרת של הרוטב, למרוח את יתרת הקרם. ליישר, לפזר קישוט קקאו או מה שבא לכם ולהכניס למקרר..


1

לחמם תנור 170 מעלות רגיל..


2

בקערה ראשונה לערבב יחד את 4 החלמונים+45 מ''ל שמנת מתוקה + 45 גר' חמאה מומסת..


3

בקערה שניה לערבב יחד את קמח השקדים וחצי כפית אבקת אפיה..


4

בקערה שלישית לערבב יחד את 4 החלבונים + 60 גר' אבקת סוכר.


5

בקערה רביעית להכניס את תכולת הקערות הראשונה, השניה והשלישית ולערבב למסה אחידה..


6

לשמן תבנית קפיצית קוטר 24 או 26. למזוג את תכולת הקערה ולאפות 20 דקות. לצנן מחוץ לתנור לגמרי כשעה..


7

לחתוך את הבצק לחצי, ל- 2 פרוסות עגולות. עיגול אחד לתחתית ועיגול אחד לאמצע העוגה..


8

הכנת הקרם- להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל עם הסוכר לקצפת יציבה. להוסיף את המסקרפונה, את הליקר ונס הקפה ולערבב בתנועות קיפול..


9

להרכיב את העוגה-.


10

להניח תחתית, להרטיב עם מחצית מהרוטב, למרוח מחצית מהקרם. להניח עוד תחתית, להרטיב עם המחצית הנותרת של הרוטב, למרוח את יתרת הקרם. ליישר, לפזר קישוט קקאו או מה שבא לכם ולהכניס למקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים