תקציר המתכון: טעם גן עדן 👌
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
1)טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים עם חמאה מומסת עם לקבלת מרקם חולי
2) יוצקים על רינג בקוטר 24 ומעבירים למקפיא עד להכנת העוגה
3)מסננים את הגבינות עם השמנת לפחות חצי שעה עד שעה
4) מחממים תנור לחום של 130 מעלות ללא טורבו חום סטטי זה אומר פס למעלה ופס למטה ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים רותחים
5)ממיסים את השוקולד לבן עם שמנת מתוקה ושמים בצד
6)מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ומוסיפים את הביצים אחד אחד ושוב מערבבים
7)מוסיפים את תערובת השוקולד לבן ושוב מערבבים
8)מוסיפים
את הביצים אחד אחד ושוב מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה
9)יוצקים את הבלילה על התחתית ביסקוויטים ואופים בתנור שחומם מראש ל 130 מעלות כ שעה וחצי ושוב אני מזכירה בשום אופן ללא טורבו חום סטטי
ואני אישית ממליצה לפתוח את דלת כל 20 דקות לתת לאדים לצאת
10) שהעוגה מוכנה לכבות את התנור להוציא אותה רק אחרי חצי שעה
11) לקרר אותה כ שעה מחוץ לתנור ולאחר מכן מעבירים אותה למקרר להתייצבות
12) אופן ההכנה הציפוי
קוצצים את השערות קדאיף עם החמאה עד להזהבה
13) מכניסים את הממרח פיסטוק למיקרוגל ומערבבים יחד עם שערות קדאיף עד לאיחוד
ויוצקים סביב העוגה