הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמחממים תנור ל-170.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה,סוכר,מלח,ואחכ מוסיפים את החלמון,מעבדים ואז מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה מערבלים עד לקבלת פירורים עבים..
משטחים את הבצק בתחתית התבנית-24 ואופים 15 דקות או עד להזהבה..
בקערה-ללא צורך במיקסר.
מערבבים גבינה לבנה,יוגורט יווני שמנת חמוצה,סוכר,וניל.
לתערובת אחידה,מוסיפים 3 ביצים ומערבבים,מוסיפים את האינסטנט פודינג ומערבבים הייטב עם מטרפה.
שופכים את הבלילה על התחתית הבצק האפוי ומכניסים לתנור בחום 160.
אופים כ-60 דקות עד 70 דקות.
העוגה צריכה להיות רוטטת אך יציבה במרכז. מכבים את התנור,פותחים את דלת התנור ומשאירים את העוגה בפנים 20 דקות.מוציאים את העוגה ומקררים מעט.מכינים את הציפוי-.
כשהעוגה קרה או פושרת מחממים תנור ל180 מערבבים שמנת חמוצה וניל ואבקת סוכר למסה חלקה.
שופכחם את תערובת השמנת על העוגה אופים כ-10 דקות.מכבים את התנור.
ומשאירים את העוגה בפנים ל10 דקות עם דלת פתוחה..
מוציאים את העוגה ומקררים לטמפ החדר לפני שמכניסים למקרר.בהצלחה ובתאבון.