הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמה יהיה??? אי אפשר להפסיק ליישר...צרחות כמה שטעים!
לחמם תנור ל- 170 מעלות רגיל, לא טורבו.
בקערה לערבב קמח, בננות, סוכרים וסודה לשתייה.
בקערה נוספת לערבב רסק, שמן, מיץ תפוזים, וניל.
להוסיף את הרטובים לקערת הקמח ולערבב היטב..
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב מעט.
למזוג לתבנית משומנת קלות ולאפות 45-50 דקות.
להוציא ובעודה חמה לחורר מעט עם קיסם..
להעביר לפחות חצי צנצנת לוטוס לקערה ולחמם במיקרו כ- 30 שניות עד שנוזלי.
למזוג על העוגה המחוררת..
ניתן להכניס למקרר לשעתיים לפחות - אי אפשר להפסיק לטרוף!.