לןגן

עוגת גבינה ויוגורט

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 11/02/2021 | 10:45
עוגת גבינה ויוגורט

תקציר המתכון: מרקם קרמי משגעעע כולם יעופו עליה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת התחתית

לשכבת הגבינה

לשכבת השמנת

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170

  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה,סוכר,מלח,ואחכ מוסיפים את החלמון,מעבדים ואז מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה מערבלים עד לקבלת פירורים עבים.

  3. משטחים את הבצק בתחתית התבנית-24 ואופים 15 דקות או עד להזהבה.

  4. בקערה-ללא צורך במיקסר

  5. מערבבים גבינה לבנה,יוגורט יווני שמנת חמוצה,סוכר,וניל

  6. לתערובת אחידה,מוסיפים 3 ביצים ומערבבים,מוסיפים את האינסטנט פודינג ומערבבים הייטב עם מטרפה

  7. שופכים את הבלילה על התחתית הבצק האפוי ומכניסים לתנור בחום 160

  8. אופים כ-60 דקות עד 70 דקות

  9. העוגה צריכה להיות רוטטת אך יציבה במרכז. מכבים את התנור,פותחים את דלת התנור ומשאירים את העוגה בפנים 20 דקות.מוציאים את העוגה ומקררים מעט.מכינים את הציפוי-

  10. כשהעוגה קרה או פושרת מחממים תנור ל180 מערבבים שמנת חמוצה וניל ואבקת סוכר למסה חלקה

  11. שופכחם את תערובת השמנת על העוגה אופים כ-10 דקות.מכבים את התנור

  12. ומשאירים את העוגה בפנים ל10 דקות עם דלת פתוחה.

  13. מוציאים את העוגה ומקררים לטמפ החדר לפני שמכניסים למקרר.בהצלחה ובתאבון