תקציר המתכון: מרקם קרמי משגעעע כולם יעופו עליה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל-170
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה,סוכר,מלח,ואחכ מוסיפים את החלמון,מעבדים ואז מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה מערבלים עד לקבלת פירורים עבים.
משטחים את הבצק בתחתית התבנית-24 ואופים 15 דקות או עד להזהבה.
בקערה-ללא צורך במיקסר
מערבבים גבינה לבנה,יוגורט יווני שמנת חמוצה,סוכר,וניל
לתערובת אחידה,מוסיפים 3 ביצים ומערבבים,מוסיפים את האינסטנט פודינג ומערבבים הייטב עם מטרפה
שופכים את הבלילה על התחתית הבצק האפוי ומכניסים לתנור בחום 160
אופים כ-60 דקות עד 70 דקות
העוגה צריכה להיות רוטטת אך יציבה במרכז. מכבים את התנור,פותחים את דלת התנור ומשאירים את העוגה בפנים 20 דקות.מוציאים את העוגה ומקררים מעט.מכינים את הציפוי-
כשהעוגה קרה או פושרת מחממים תנור ל180 מערבבים שמנת חמוצה וניל ואבקת סוכר למסה חלקה
שופכחם את תערובת השמנת על העוגה אופים כ-10 דקות.מכבים את התנור
ומשאירים את העוגה בפנים ל10 דקות עם דלת פתוחה.
מוציאים את העוגה ומקררים לטמפ החדר לפני שמכניסים למקרר.בהצלחה ובתאבון