אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,127
צפיות

רולדה וניל במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם וניל

המתכון של
רולדה וניל במילוי קרם שוקולד וציפוי קרם וניל

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מילוי העוגה
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 1 כפית נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 וחצי כפות פודינג אינסטנט בטעם שוקולד
  • עוגה
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית וניל
  • 3/4 כוס קמח (לא תופח)
  • ציפוי העוגה
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .


  • 2

    סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.


  • 3

    לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.


  • 4

    לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .


  • 5

    בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.


  • 6

    כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל. .


  • 7

    להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .


  • 8

    להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.


1

מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .


2

סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.


3

לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.


4

לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .


5

בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.


6

כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל. .


7

להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .


8

להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים