1)אופן הכנת התחתית
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לרינג בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית. מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת הבלילה של העוגה
2)ממיסים במיקרוגל את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה מערבבים היטב ושמים בצד
3)מערבבים את הגבינות, שמנת חמוצה סוכר ותמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה
4)מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת המתוקה בטמפרטורת החדר ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים.
אחרי שהעוגה מוכנה
מוציאים אותה לחצי שעה על השייש ועוד שעה במקפיא
5)אופן ההכנת מוס שוקולד חלב
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות
6) מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד החלב ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד
7)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט ומקפלים לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה
8)מרפדים רינג בקוטר 23 ס"מ בניילון נצמד ומסדרים שקף סבית
9)מחלצים את העוגה מניחים אותו במרכז ויוצקים את המוס על העוגה ומכניסים למקפיא להקפאה חלקית שיהיה קל לחיתוך משולשים
9)מחלצים את העוגה הקפואה חלקית ועם סכין חדה חותכים ל 8 משולשים ומחזירים למקפיא להקפאה מלאה
10)אופן הכנת הגנאש שוקולד: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומוסיפים את השמן ושוב מערבבים היטב
11)מניחים את המשולשים הקפואים על רשת ושופכים את הגנאש וזה הזמן לקשט שהגנאש עוד טרי ושימו על העוגה מה שבא לכם השמיים הם הגבול.
0
1)אופן הכנת התחתית
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לרינג בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית. מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת הבלילה של העוגה
2)ממיסים במיקרוגל את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה מערבבים היטב ושמים בצד
3)מערבבים את הגבינות, שמנת חמוצה סוכר ותמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה
4)מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת המתוקה בטמפרטורת החדר ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים.
אחרי שהעוגה מוכנה
מוציאים אותה לחצי שעה על השייש ועוד שעה במקפיא
5)אופן ההכנת מוס שוקולד חלב
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות
6) מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד החלב ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד
7)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט ומקפלים לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה
8)מרפדים רינג בקוטר 23 ס"מ בניילון נצמד ומסדרים שקף סבית
9)מחלצים את העוגה מניחים אותו במרכז ויוצקים את המוס על העוגה ומכניסים למקפיא להקפאה חלקית שיהיה קל לחיתוך משולשים
9)מחלצים את העוגה הקפואה חלקית ועם סכין חדה חותכים ל 8 משולשים ומחזירים למקפיא להקפאה מלאה
10)אופן הכנת הגנאש שוקולד: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומוסיפים את השמן ושוב מערבבים היטב
11)מניחים את המשולשים הקפואים על רשת ושופכים את הגנאש וזה הזמן לקשט שהגנאש עוד טרי ושימו על העוגה מה שבא לכם השמיים הם הגבול.