הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה טעימה בטירוף שלא תפסיקו ליישר, מתכון "גזור ושמור".
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות (לא טורבו)..
בקערה גדולה שמים את הביצים, סוכר, קורט מלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמן, תמצית וניל ומערבבים עוד דקה נוספת, מוסיפים את מחית הבננות וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, רק אם רוצים מוסיפים את הקוקוס וממשיכים לערבב היטב היטב.
מוסיפים את הקמח התופח או הקמח הרגיל + כפית אפייה או קמח כוסמין לבן + כפית אבקת אפייה ומערבבים בקצרה, מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ גס וממשיכים לערבב עוד כמה שניות עד שהוא נטמע בתערובת העוגה, שימו לב!!! אין לערבב יותר מדי את תערובת העוגה כדי לא לקבל עוגה דחוסה אלא עוגה אוורירית.
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית, ורק אם רוצים כאמור, חוצים את הבננה לאורכה, מניחים על העוגה, מפזרים סוכר מעל, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר ומכניסים לתנור לאפייה של 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים, מקררים היטב ומגישים.
זהו מוכן! כדאי נסו, כמה דקות עבודה ויש לכם אחלה עוגה נפלאה.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .