אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

497
צפיות

טרמיסו יאמייייייייי

המתכון של
טרמיסו  יאמייייייייי

מה לומר שהטעם מייוחד כל ביס גורר אחריו עוד ביס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 250 שמנת צימחית/ מתוקה
  • חבילת בישקוטי
  • 1/2 קילו מסקרפונה
  • 2-3 טיפות תמצית תפוז
  • תמצית ווניל
  • כוס סוכר
  • לסירופ הקפה
  • 1.3/4 כוסות מים
  • 2 כפות נס קפה ללא קופאין
  • 2-3 כפות ליקר קפה
  • להכנת הסירופ
  • מביאים לסיר את המצרכים.
  • לרתיחה ומסירים מהאש. ומצננים
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הטרמיסו.


  • 2

    למיקסר מעבירים שמנת צימחית / מתוקה .


  • 3

    סוכר ומקציפים לקצפת רכה. מוסיפים גבינת מסקרפונה .


  • 4

    תמציות גרד תפוז וממשיכים בהקצפה. לתערובת אחידה..


  • 5

    טובלים הביסקוטי טבילה קצרה משני הצדדים. ומניחים .


  • 6

    במהירות על תחתית תבנית. מרפדים ועל זה מניחים קרם .


  • 7

    שכבת בישקוטי שכבת קרם שכבת בישקוטי שכבת קרם.


  • 8

    שכבת ביסקוטי וקרם בסוף. מניילנים ולמקרר 4-5 שעות..


  • 9

    בעת ההגשה מפדרים עם קקאו מנופה. .


1

להכנת הטרמיסו.


2

למיקסר מעבירים שמנת צימחית / מתוקה .


3

סוכר ומקציפים לקצפת רכה. מוסיפים גבינת מסקרפונה .


4

תמציות גרד תפוז וממשיכים בהקצפה. לתערובת אחידה..


5

טובלים הביסקוטי טבילה קצרה משני הצדדים. ומניחים .


6

במהירות על תחתית תבנית. מרפדים ועל זה מניחים קרם .


7

שכבת בישקוטי שכבת קרם שכבת בישקוטי שכבת קרם.


8

שכבת ביסקוטי וקרם בסוף. מניילנים ולמקרר 4-5 שעות..


9

בעת ההגשה מפדרים עם קקאו מנופה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים