ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.
-
2
מוסיפים ביצה ורבע מכמות הקמח ומעבדים לבלילה אחידה .
-
3
מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים רק עד שנוצר בצק ..
-
4
מאחדים בידים ומעבירים לקירור לשעה שעתיים עטוף בניילון ניצמד.
-
5
מרדדים בין 2 ניירות אפיה מקומח לעיגול גדול ומעדקים את הבצק לדפנות ולתחתית..
-
6
דוקרים במזלג.
-
7
אופים ב 180 מעלות במשך 15 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב .
-
8
למלית ממיסים שוקולד ושמן ..
-
9
מוסיפים מים רותחים ומערבבים ממשיכים להוסיף את כל שאר המצרכים.
-
10
שופכים על הקלתית ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
1
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.
2
מוסיפים ביצה ורבע מכמות הקמח ומעבדים לבלילה אחידה .
3
מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים רק עד שנוצר בצק ..
4
מאחדים בידים ומעבירים לקירור לשעה שעתיים עטוף בניילון ניצמד.
5
מרדדים בין 2 ניירות אפיה מקומח לעיגול גדול ומעדקים את הבצק לדפנות ולתחתית..
6
דוקרים במזלג.
7
אופים ב 180 מעלות במשך 15 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב .
8
למלית ממיסים שוקולד ושמן ..
9
מוסיפים מים רותחים ומערבבים ממשיכים להוסיף את כל שאר המצרכים.
10
שופכים על הקלתית ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים