ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .
-
2
2)מוסיפים את השמן ושוב מערבבים.
-
3
.
-
4
.
-
5
3) מוסיפים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ומערבבים היטב במהירות נמוכה עד שאין גושים .
-
6
.
-
7
.
-
8
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים ושופכים לשני תבנית מרופדות בנייר אפייה אחת עגולה בקוטר 22 ס"מ ואחד מרובעת.
-
9
אופים כל אחת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות מקררים ומחלצים .
-
10
6) הכנת הגאנש .
-
11
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .
-
12
7) חותכים את העוגה כמו בסרטון ומניחים על רשת.
-
13
8)שופכים את הגנאש ומעבירים את העוגה על קלקר עטוף בנייר כסף או צלחת הגשה גדולה .
-
14
.
-
15
אופן ההכנת הקרם:.
-
16
שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה , מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על כל העוגה ומניחים סוכריות עדשים על כל זילוף.
1
1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .
2
2)מוסיפים את השמן ושוב מערבבים.
3
.
4
.
5
3) מוסיפים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ומערבבים היטב במהירות נמוכה עד שאין גושים .
6
.
7
.
8
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים ושופכים לשני תבנית מרופדות בנייר אפייה אחת עגולה בקוטר 22 ס"מ ואחד מרובעת.
9
אופים כל אחת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות מקררים ומחלצים .
10
6) הכנת הגאנש .
11
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .
12
7) חותכים את העוגה כמו בסרטון ומניחים על רשת.
13
8)שופכים את הגנאש ומעבירים את העוגה על קלקר עטוף בנייר כסף או צלחת הגשה גדולה .
14
.
15
אופן ההכנת הקרם:.
16
שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה , מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על כל העוגה ומניחים סוכריות עדשים על כל זילוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים