תקציר המתכון: פשוטה 👌וטעימה 😋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1)מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח
2)מוסיפים את השמן ושוב מערבבים
3) מוסיפים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ומערבבים היטב במהירות נמוכה עד שאין גושים
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים ושופכים לשני תבנית מרופדות בנייר אפייה אחת עגולה בקוטר 22 ס"מ ואחד מרובעת
אופים כל אחת בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות מקררים ומחלצים
6) הכנת הגאנש
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק
7) חותכים את העוגה כמו בסרטון ומניחים על רשת
8)שופכים את הגנאש ומעבירים את העוגה על קלקר עטוף בנייר כסף או צלחת הגשה גדולה
אופן ההכנת הקרם:
שופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה חלב ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה , מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על כל העוגה ומניחים סוכריות עדשים על כל זילוף