אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,626
צפיות

מאפינס תפוחים משגע

המתכון של
מאפינס תפוחים משגע

קל, טעים וריחני

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 כוסות חד פעמי לשתייה חמה רסק תפוחים (450 גר')
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 ביצים
  • 150 גר' חלבה מפוררת
  • חצי כוס שמן
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית קינמון
  • חופן אגוזי מלך או פקאן מסוכר קצוצים
  • לציפוי: חצי כוס סוכר עם כפית קינמון מעורבבים
  • לקישוט לאחר האפייה: אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהציפוי בקערה לקבלת תערובת אחידה..


  • 3

    משמנים תבניות שקעים למאפינס ויוצקים את התערובת עד שני שליש מגובה השקע..


  • 4

    מפזרים מעל כל מאפינס את הציפוי..


  • 5

    אופים 20 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש..


  • 6

    לזרות אבקת סוכר לקישוט לפני ההגשה..


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות.


2

מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהציפוי בקערה לקבלת תערובת אחידה..


3

משמנים תבניות שקעים למאפינס ויוצקים את התערובת עד שני שליש מגובה השקע..


4

מפזרים מעל כל מאפינס את הציפוי..


5

אופים 20 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש..


6

לזרות אבקת סוכר לקישוט לפני ההגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים