ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח לקבלת קצף להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף היטב בערך 5 דקות .
-
2
להפסיק את המיקסר ולהטסיף קמח ולקפל לקבלת בלילה חלקה .
-
3
לחמם תנור 180 מעלות .
-
4
לשים בתבנית של התנור נייר אפיה לשמן ממש מעט שמן כמה טיפות ולםסר מעל מעט סוכר .
-
5
להטביף את הבלילה ולשאח על כל התבנית ,לאפות בערך 10 דקות .
-
6
חנוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה .
-
7
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט לקבלת קצפת יציבה .
-
8
לפתוח את הרטלדה למרוח קצפת ולגלגל חזרה לרולדה .
-
9
להכנעס למקרר לשעה .
-
10
להכין גנאש .
-
11
להרתיח שמנת מתוקה ולהטסיף את השוקולד לערבב היטב טלמרטח על העוגה .
-
12
אפשר לקשט מעל עם תותים או אגוזי לוז מקורמל טחון.
1
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח לקבלת קצף להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף היטב בערך 5 דקות .
2
להפסיק את המיקסר ולהטסיף קמח ולקפל לקבלת בלילה חלקה .
3
לחמם תנור 180 מעלות .
4
לשים בתבנית של התנור נייר אפיה לשמן ממש מעט שמן כמה טיפות ולםסר מעל מעט סוכר .
5
להטביף את הבלילה ולשאח על כל התבנית ,לאפות בערך 10 דקות .
6
חנוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה .
7
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט לקבלת קצפת יציבה .
8
לפתוח את הרטלדה למרוח קצפת ולגלגל חזרה לרולדה .
9
להכנעס למקרר לשעה .
10
להכין גנאש .
11
להרתיח שמנת מתוקה ולהטסיף את השוקולד לערבב היטב טלמרטח על העוגה .
12
אפשר לקשט מעל עם תותים או אגוזי לוז מקורמל טחון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים