לןגן

רולדה עם קצפת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/02/2020 | 21:31
רולדה עם קצפת

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח לקבלת קצף להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף היטב בערך 5 דקות

  2. להפסיק את המיקסר ולהטסיף קמח ולקפל לקבלת בלילה חלקה

  3. לחמם תנור 180 מעלות

  4. לשים בתבנית של התנור נייר אפיה לשמן ממש מעט שמן כמה טיפות ולםסר מעל מעט סוכר

  5. להטביף את הבלילה ולשאח על כל התבנית ,לאפות בערך 10 דקות

  6. חנוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה

  7. להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט לקבלת קצפת יציבה

  8. לפתוח את הרטלדה למרוח קצפת ולגלגל חזרה לרולדה

  9. להכנעס למקרר לשעה

  10. להכין גנאש

  11. להרתיח שמנת מתוקה ולהטסיף את השוקולד לערבב היטב טלמרטח על העוגה

  12. אפשר לקשט מעל עם תותים או אגוזי לוז מקורמל טחון