אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 1/2 ליטר חלב (2 כוסות)
  • להכת הקרמל
  • 1 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מים (אופציונלי)
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים יחד ביצים, סוכר וחלב לתערובת אחידה.


  • 2

    הכנת הקרמל - גירסה א:.


  • 3

    שופכים למחבת את כוס הסוכר ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהסוכר הופך לקרמל (יש לשים לב ולא לשרוף את הקרמל).


  • 4

    הכנת הקרמל - גירסה ב:.


  • 5

    שופכים למחבת את כוס הסוכר ואת המים (לפעמים יוצא מעולה ולפעמים לא מתקרמל) ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהמים מתאדים לחלוטין והסוכר הופך לקרמל.


  • 6

    שופכים את הקרמל לתבנית ועליה שופכים את התערובת ושמים את התבנית בתוך תבנית ושופכים ביניהם מים רותחים ומכניסים תנור בחום של 170 מעלות כשעה.


  • 7

    מוציאים ומקררים ובתאבון.


1

מערבבים יחד ביצים, סוכר וחלב לתערובת אחידה.


2

הכנת הקרמל - גירסה א:.


3

שופכים למחבת את כוס הסוכר ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהסוכר הופך לקרמל (יש לשים לב ולא לשרוף את הקרמל).


4

הכנת הקרמל - גירסה ב:.


5

שופכים למחבת את כוס הסוכר ואת המים (לפעמים יוצא מעולה ולפעמים לא מתקרמל) ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהמים מתאדים לחלוטין והסוכר הופך לקרמל.


6

שופכים את הקרמל לתבנית ועליה שופכים את התערובת ושמים את התבנית בתוך תבנית ושופכים ביניהם מים רותחים ומכניסים תנור בחום של 170 מעלות כשעה.


7

מוציאים ומקררים ובתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים