קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מערבבים יחד ביצים, סוכר וחלב לתערובת אחידה
הכנת הקרמל - גירסה א:
שופכים למחבת את כוס הסוכר ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהסוכר הופך לקרמל (יש לשים לב ולא לשרוף את הקרמל)
הכנת הקרמל - גירסה ב:
שופכים למחבת את כוס הסוכר ואת המים (לפעמים יוצא מעולה ולפעמים לא מתקרמל) ומבשלים בערך 5-7 דקות, עד שהמים מתאדים לחלוטין והסוכר הופך לקרמל
שופכים את הקרמל לתבנית ועליה שופכים את התערובת ושמים את התבנית בתוך תבנית ושופכים ביניהם מים רותחים ומכניסים תנור בחום של 170 מעלות כשעה
מוציאים ומקררים ובתאבון