ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל, מוסיפים חלב במידה והקרם קשה מדי.
-
2
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית מתאימה (מרובעת/מלבן), מורחים חצי מכמות הקרם, טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת.
-
3
מורחים את החצי השני של הקרם .
-
4
טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת.
-
5
אופן הכנת הגאנש:.
-
6
שוברים שוקולד מריר ושמים בקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרו בסבבים של 30 שניות, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה.
-
7
מכניסים למקרר להתייצבות ובתאבון.
1
מכינים את הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל, מוסיפים חלב במידה והקרם קשה מדי.
2
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית מתאימה (מרובעת/מלבן), מורחים חצי מכמות הקרם, טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת.
3
מורחים את החצי השני של הקרם .
4
טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת.
5
אופן הכנת הגאנש:.
6
שוברים שוקולד מריר ושמים בקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרו בסבבים של 30 שניות, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה.
7
מכניסים למקרר להתייצבות ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים