אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,148
צפיות

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה בציפוי גנאש

המתכון של
עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה בציפוי גנאש

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שרוול ורבע של ביסקוויטים פתי בר
  • 1 קופ' שמנת להקצפה 38%
  • 1 כוס חלב
  • 1 חב' פודינג וניל
  • 1 גביע גבינה לבנה 9%
  • 1.5 כפיות אבקת נס קפה
  • לקרם גנאש: 1 חבילה שוקולד מריר, 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38%
  • צלחת חצי עמקה לטבילת הביסקוויטים: חלב וכפית נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף: שמנת, חלב, ופודינג לקצף יציב .


  • 2

    להוסיף לקערה תוך כדי קיפול את הגבינה הלבנה.


  • 3

    לשים בצלחת חצי עמוקה מעט חלב עם כפית נס קפה כדי לטבול את הביסקוויטים.


  • 4

    לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 19X27.


  • 5

    למרוח על הביסקויטים 1/3 מהקרם.


  • 6

    מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם .


  • 7

    מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם.


  • 8

    להכניס את התבנית למקרר.


  • 9

    בינתיים להכין קרם גנאש - להמיס את השוקולד עם השמנת.


  • 10

    להוציא את התבנית מהמקרר ולשפוך עליה את קרם הגנאש.


1

להקציף: שמנת, חלב, ופודינג לקצף יציב .


2

להוסיף לקערה תוך כדי קיפול את הגבינה הלבנה.


3

לשים בצלחת חצי עמוקה מעט חלב עם כפית נס קפה כדי לטבול את הביסקוויטים.


4

לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 19X27.


5

למרוח על הביסקויטים 1/3 מהקרם.


6

מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם .


7

מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם.


8

להכניס את התבנית למקרר.


9

בינתיים להכין קרם גנאש - להמיס את השוקולד עם השמנת.


10

להוציא את התבנית מהמקרר ולשפוך עליה את קרם הגנאש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים