לןגן

עוגת ביסקוויטים

מאת: זהר מנדל, פורסם: 02/08/2019 | 13:19
עוגת ביסקוויטים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

המצרכים לבסיס העוגה

המצרכים לציפוי

המצרכים לקרם

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל, מוסיפים חלב במידה והקרם קשה מדי

  2. טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית מתאימה (מרובעת/מלבן), מורחים חצי מכמות הקרם, טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת

  3. מורחים את החצי השני של הקרם

  4. טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת

  5. אופן הכנת הגאנש:

  6. שוברים שוקולד מריר ושמים בקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרו בסבבים של 30 שניות, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה

  7. מכניסים למקרר להתייצבות ובתאבון