קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מכינים את הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל, מוסיפים חלב במידה והקרם קשה מדי
טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית מתאימה (מרובעת/מלבן), מורחים חצי מכמות הקרם, טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת
מורחים את החצי השני של הקרם
טובלים את הפתי בר ומסדרים שכבה נוספת
אופן הכנת הגאנש:
שוברים שוקולד מריר ושמים בקערה, שופכים את השמנת המתוקה וממיסים במיקרו בסבבים של 30 שניות, מערבבים לתערובת אחידה ושופכים על העוגה
מכניסים למקרר להתייצבות ובתאבון