לןגן

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה בציפוי גנאש

מאת: מירי גולני, פורסם: 01/08/2019 | 20:00
עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה בציפוי גנאש

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף: שמנת, חלב, ופודינג לקצף יציב

  2. להוסיף לקערה תוך כדי קיפול את הגבינה הלבנה

  3. לשים בצלחת חצי עמוקה מעט חלב עם כפית נס קפה כדי לטבול את הביסקוויטים

  4. לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 19X27

  5. למרוח על הביסקויטים 1/3 מהקרם

  6. מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם

  7. מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם

  8. להכניס את התבנית למקרר

  9. בינתיים להכין קרם גנאש - להמיס את השוקולד עם השמנת

  10. להוציא את התבנית מהמקרר ולשפוך עליה את קרם הגנאש