אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,318
צפיות

עוגת גבינה קרה עם שערות קדאיף

המתכון של
עוגת גבינה קרה עם שערות קדאיף

עוגת גבינה אחרת, קלה וטעימה ביותר.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילה שערות קדאיף (450 גרם)
  • 200 -150 גרם חמאה מומסת
  • 850 גרם בלילה להכנת עוגת גבינה (השף הלבן-תנובה)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג ווניל
  • 1/2 כוס חלב
  • 100 גרם אגוזים מרוסקים
  • לסירופ: 1 כוס סוכר + 1 וחצי כוסות מים+1 כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה
  • 1

    בקלחת להמיס את החמאה..


  • 2

    לפזר את שערות הקדאיף ולהפריד אותם, להרטיב את הקדאיף עם החמאה המומסת ..


  • 3

    לחלק 3/4 מהכמות בתבנית אחת והיתר בתבנית אחרת..


  • 4

    להכניס לתנור חם 170-180 מעלות למשך עשרים דקות לערך, לבדוק ומדי פעם לערבב את הקדאיף עד שמזהיב מעט, להיזהר לא לחרוך אותם. לקרר..


  • 5

    בינתיים להכין את הסירופ: להרתיח את הסוכר,המים והווניל על אש בינונית. לשים בצד שיתקרר..


  • 6

    להקציף שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג+חלב+סוכר לקצף יציב. להוסיף את בלילת הגבינה ולערבב עד להתמזגות..


  • 7

    בתבנית זכוכית בינונית לסדר את 3/4 הקדאיף ולהרטיב עם מי הסירופ ולהדק היטב..


  • 8

    לצקת את בלילת הגבינות מעל וליישר..


  • 9

    את יתרת הקדאיף לערבב עם האגוזים המרוסקים ולהרטיב עם מי הסירופ..


  • 10

    לפזר מעל בלילת הגבינות את יתרת הקדאיף+האגוזים המרוסקים..


  • 11

    לכסות בנייר נצמד ולהכניס לקרור עד ההגשה..


  • 12

    בתאבון (:.


1

בקלחת להמיס את החמאה..


2

לפזר את שערות הקדאיף ולהפריד אותם, להרטיב את הקדאיף עם החמאה המומסת ..


3

לחלק 3/4 מהכמות בתבנית אחת והיתר בתבנית אחרת..


4

להכניס לתנור חם 170-180 מעלות למשך עשרים דקות לערך, לבדוק ומדי פעם לערבב את הקדאיף עד שמזהיב מעט, להיזהר לא לחרוך אותם. לקרר..


5

בינתיים להכין את הסירופ: להרתיח את הסוכר,המים והווניל על אש בינונית. לשים בצד שיתקרר..


6

להקציף שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג+חלב+סוכר לקצף יציב. להוסיף את בלילת הגבינה ולערבב עד להתמזגות..


7

בתבנית זכוכית בינונית לסדר את 3/4 הקדאיף ולהרטיב עם מי הסירופ ולהדק היטב..


8

לצקת את בלילת הגבינות מעל וליישר..


9

את יתרת הקדאיף לערבב עם האגוזים המרוסקים ולהרטיב עם מי הסירופ..


10

לפזר מעל בלילת הגבינות את יתרת הקדאיף+האגוזים המרוסקים..


11

לכסות בנייר נצמד ולהכניס לקרור עד ההגשה..


12

בתאבון (:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים