אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,167
צפיות

עוגת גבינה קלאסית עם קצפת

המתכון של
עוגת גבינה קלאסית עם קצפת

רכה וטעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים לארג
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • קורט מלח
  • גרידת לימון
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 גבינת שמנת נפוליאון 250 גרם
  • 1 שמנת חמוצה קטנה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס קמח תופח מנופה
  • 1/2 כוס קורנפלור או קמח תפוח אדמה מנופה
  • את.הגבינות השמנת צריך לסנן להוציא מהמקרר שעה לפני
  • לקצפת
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חלב
  • אפשר לקשט מעל
  • שוקולד לבן מגורד או
  • אוכמניות או תותים
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצפת לא קשה .


  • 2

    בקערה נפרדת .


  • 3

    לערבב חלמונים עם חצי כוס סוכר לערבב היטב להוסיף גבינות,קמח,קורנפלור,גרידת לימון ולערבב היטב שלא יהיו גושים להוסיף ב4 שלבים את החלבונים ולקפל בזהירות .


  • 4

    לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית בתחתית התנור עם מים.


  • 5

    לקחת תבנית עגולה 26 לשים בתחתית נייר אפיה ולמרוח את התבנית היטב עם חמאה או מרגרינה להוסיף את הבלילה .


  • 6

    ואת התבנית מסביב לעטוף עם נייר כסף .


  • 7

    לאפות חצי שעה על 200 מעלות עד שיתקבל צבע חום בהיר לפתוח את התנור לדקה .


  • 8

    להוריד לחום 150 מעלות ולאפות שעה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה בתנור .


  • 9

    לקרר היטב את העוגה .


  • 10

    להכין קצפת.


  • 11

    להקציף שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט וסוכר לקבלת קצפת יציבה ולמרוח על העוגה .


  • 12

    אפשר לגרד מעל שוקולד לבן .


  • 13

    או להוסיף אוכמניות או תותים .


  • 14

    בהצלחה .


1

להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצפת לא קשה .


2

בקערה נפרדת .


3

לערבב חלמונים עם חצי כוס סוכר לערבב היטב להוסיף גבינות,קמח,קורנפלור,גרידת לימון ולערבב היטב שלא יהיו גושים להוסיף ב4 שלבים את החלבונים ולקפל בזהירות .


4

לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית בתחתית התנור עם מים.


5

לקחת תבנית עגולה 26 לשים בתחתית נייר אפיה ולמרוח את התבנית היטב עם חמאה או מרגרינה להוסיף את הבלילה .


6

ואת התבנית מסביב לעטוף עם נייר כסף .


7

לאפות חצי שעה על 200 מעלות עד שיתקבל צבע חום בהיר לפתוח את התנור לדקה .


8

להוריד לחום 150 מעלות ולאפות שעה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה בתנור .


9

לקרר היטב את העוגה .


10

להכין קצפת.


11

להקציף שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט וסוכר לקבלת קצפת יציבה ולמרוח על העוגה .


12

אפשר לגרד מעל שוקולד לבן .


13

או להוסיף אוכמניות או תותים .


14

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים