תקציר המתכון: רכה וטעימה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצפת לא קשה
בקערה נפרדת
לערבב חלמונים עם חצי כוס סוכר לערבב היטב להוסיף גבינות,קמח,קורנפלור,גרידת לימון ולערבב היטב שלא יהיו גושים להוסיף ב4 שלבים את החלבונים ולקפל בזהירות
לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית בתחתית התנור עם מים
לקחת תבנית עגולה 26 לשים בתחתית נייר אפיה ולמרוח את התבנית היטב עם חמאה או מרגרינה להוסיף את הבלילה
ואת התבנית מסביב לעטוף עם נייר כסף
לאפות חצי שעה על 200 מעלות עד שיתקבל צבע חום בהיר לפתוח את התנור לדקה
להוריד לחום 150 מעלות ולאפות שעה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה בתנור
לקרר היטב את העוגה
להכין קצפת
להקציף שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט וסוכר לקבלת קצפת יציבה ולמרוח על העוגה
אפשר לגרד מעל שוקולד לבן
או להוסיף אוכמניות או תותים
בהצלחה