לןגן

עוגת גבינה קלאסית עם קצפת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 04/05/2019 | 18:43
עוגת גבינה קלאסית עם קצפת

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצפת לא קשה

  2. בקערה נפרדת

  3. לערבב חלמונים עם חצי כוס סוכר לערבב היטב להוסיף גבינות,קמח,קורנפלור,גרידת לימון ולערבב היטב שלא יהיו גושים להוסיף ב4 שלבים את החלבונים ולקפל בזהירות

  4. לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית בתחתית התנור עם מים

  5. לקחת תבנית עגולה 26 לשים בתחתית נייר אפיה ולמרוח את התבנית היטב עם חמאה או מרגרינה להוסיף את הבלילה

  6. ואת התבנית מסביב לעטוף עם נייר כסף

  7. לאפות חצי שעה על 200 מעלות עד שיתקבל צבע חום בהיר לפתוח את התנור לדקה

  8. להוריד לחום 150 מעלות ולאפות שעה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה לשעה בתנור

  9. לקרר היטב את העוגה

  10. להכין קצפת

  11. להקציף שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט וסוכר לקבלת קצפת יציבה ולמרוח על העוגה

  12. אפשר לגרד מעל שוקולד לבן

  13. או להוסיף אוכמניות או תותים

  14. בהצלחה