חלמונים...שמן...מיץ קוקוס...קמח..ואבקת פודינג לטרוף במטרפה ידנית ולהניח בצד .
3
להקציף את החלבונים עם הסוכר וניל והסוכר בהדרגה לקצף יציב .
4
את קערת החלמונים ושאר המרכיבים להוסיף לחלבונים בצורת עטיפה ...את תבנית הרגליים אין צורך לשמן !! בתבנית אחרת תשמנו ...להכניס לתנור שחומם מראש 165 מעלות כוונו טיימר ל 60 דקות !! בידקו עם שיפוד עץ את העוגה אם יוצא יבש היא מוכנה !! .
5
הניחו את התבנית רגליים מייד כשתוציאו מהתנור על השיש בצורה הפוכה כך שהרגליים יהיו באויר ....תנו לעוגה להתקרר כ 40 דקות ...תהפכו...תכניסו סכין בדפנות התבנית ובמרכז ושחררו את העוגה ...חלצו את העוגה מהתבנית התחתונה שוב בעזרת סכין בסיבוב ...תפדרו אבקת סוכר ...עוגה טעימה ורכה מאוד .
חלמונים...שמן...מיץ קוקוס...קמח..ואבקת פודינג לטרוף במטרפה ידנית ולהניח בצד .
3
להקציף את החלבונים עם הסוכר וניל והסוכר בהדרגה לקצף יציב .
4
את קערת החלמונים ושאר המרכיבים להוסיף לחלבונים בצורת עטיפה ...את תבנית הרגליים אין צורך לשמן !! בתבנית אחרת תשמנו ...להכניס לתנור שחומם מראש 165 מעלות כוונו טיימר ל 60 דקות !! בידקו עם שיפוד עץ את העוגה אם יוצא יבש היא מוכנה !! .
5
הניחו את התבנית רגליים מייד כשתוציאו מהתנור על השיש בצורה הפוכה כך שהרגליים יהיו באויר ....תנו לעוגה להתקרר כ 40 דקות ...תהפכו...תכניסו סכין בדפנות התבנית ובמרכז ושחררו את העוגה ...חלצו את העוגה מהתבנית התחתונה שוב בעזרת סכין בסיבוב ...תפדרו אבקת סוכר ...עוגה טעימה ורכה מאוד .