לןגן

עוגת טורט תפוזים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 03/05/2019 | 15:27
עוגת טורט תפוזים

תקציר המתכון: מתכון קל מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קערה אחת ...

  2. חלמונים...שמן...מיץ קוקוס...קמח..ואבקת פודינג לטרוף במטרפה ידנית ולהניח בצד

  3. להקציף את החלבונים עם הסוכר וניל והסוכר בהדרגה לקצף יציב

  4. את קערת החלמונים ושאר המרכיבים להוסיף לחלבונים בצורת עטיפה ...את תבנית הרגליים אין צורך לשמן !! בתבנית אחרת תשמנו ...להכניס לתנור שחומם מראש 165 מעלות כוונו טיימר ל 60 דקות !! בידקו עם שיפוד עץ את העוגה אם יוצא יבש היא מוכנה !!

  5. הניחו את התבנית רגליים מייד כשתוציאו מהתנור על השיש בצורה הפוכה כך שהרגליים יהיו באויר ....תנו לעוגה להתקרר כ 40 דקות ...תהפכו...תכניסו סכין בדפנות התבנית ובמרכז ושחררו את העוגה ...חלצו את העוגה מהתבנית התחתונה שוב בעזרת סכין בסיבוב ...תפדרו אבקת סוכר ...עוגה טעימה ורכה מאוד

  6. קרדיט למתכון שושנה בניזרי גיסתי ....קרדיט לטיפים לתבנית רגליים מלי מאירוב חברתי האלופה ❤