הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף תפוח להמשיך את מהירות המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף ובסוף את כל היבשים והמיץ לתת ערבוב במיקסר ולהפסיק ולהמשיך לקפל עם מרית שלא יהיו גושים .
אם רוצים להוסיף קישוט אז להוציא כוס מהבלילה להוסיף את השוקולית עם הנס ולקפל .
לשמן מעט תבנית סיר פלא רק את התחתית ולפזר מעט סוכר לשפוך את הבלילה הלבנה ומעל את הבלילה עם השוקולית ולקשקש.