להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר להוסיף את החלמונים ולהמדיך להקציף על נמוך להוסיף שמן בזילוף לערבב את היבשים להוסיף יחד עם המיץ תפוזים והלימון ולהקציף לקבלת בלילה חלקה .
2
להוציא כוס מהבלילה להוסיף כף נס .
3
להוציא עוד כוס להוסיף כף קקאו ו2 כפות שוקולית ולקפל לקבלת צבע חום יפה .
4
לשמן רק את התחתית של התבנית מעט שמן לפזר מעט סוכר .
5
לשפוך חצי מכמות הבלילה הלבנה מעל את הבליחה עם הנס ומעל את השוקולית ואז את יתרת הבלילה הלבנה .
6
לאפות 180 מעלות בערך 45 דקות .
7
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .
8
אפיתי בסיר פלא אפשר בתבנית 24 .
9
אני אופה את התבנית של העוגה מניחה בתוך תבנית של התנור .
10
שהעוגה מוכנה להוציא לקרר ואז לחלץ מהתבנית .
11
בהצלחה .
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר להוסיף את החלמונים ולהמדיך להקציף על נמוך להוסיף שמן בזילוף לערבב את היבשים להוסיף יחד עם המיץ תפוזים והלימון ולהקציף לקבלת בלילה חלקה .
2
להוציא כוס מהבלילה להוסיף כף נס .
3
להוציא עוד כוס להוסיף כף קקאו ו2 כפות שוקולית ולקפל לקבלת צבע חום יפה .
4
לשמן רק את התחתית של התבנית מעט שמן לפזר מעט סוכר .
5
לשפוך חצי מכמות הבלילה הלבנה מעל את הבליחה עם הנס ומעל את השוקולית ואז את יתרת הבלילה הלבנה .
6
לאפות 180 מעלות בערך 45 דקות .
7
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .
8
אפיתי בסיר פלא אפשר בתבנית 24 .
9
אני אופה את התבנית של העוגה מניחה בתוך תבנית של התנור .